Περιοδικό »Χρυσή Αυγή», Τεύχος 37 (Ιούλιος 1988). »Θρησκεία της Άριας Ευρώπης, είναι ο παγανισμός. Ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας» !

Teuxos 37

31.01.2013

»Σεβόμαστε την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό» επαναλαμβανουν συχνα οι Χρυσαυγίτες. Είναι όμως αυτό αλήθεια ή απλά προσποιούνται και κρύβουν την πραγματική τους θρησκευτική πίστη;

Στο 37ο τεύχος του περιοδικού »Χρυσή Αυγή» (Ιούλιος 1988), σε ιδεολογικό ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο »Η Άρια θρησκευτικότητα» αναλύεται η θέση της οργάνωσης για τον Παγανισμό και τον Χριστιανισμό.

___

Η ΑΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

  • »Θρησκεία της Ευρώπης είναι ο παγανισμός που είναι η έκφραση του αισθήματος θρησκευτικότητας του Αρίου Ανθρώπου»

Ακριβώς τα ίδια επαναλαμβάνονται και στο : Περιοδικό ”Χρυσή Αυγή”, Τεύχος 59 (Δεκέμβριος 1990).

  • »Τον Χριστιανισμό χαρακτηρίζει η μεσσιανική ελπίδα, η πίστη σε μία εσωτερική αναγκαιότητα της Ιστορίας, η πρωταρχία της ιδέας της ελεημοσύνης έναντι της ιδέας της Δικαιοσύνης, η προκατάληψη υπέρ των »καταπιεσμένων», μία διαδικασία υποτιμήσεως του κόσμου. Γι’ αυτό ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας .

Συκοφαντούν κατάφορα γράφοντας ότι στον Χριστιανισμό, έχει προτεραιότητα η ιδέα της ελεημοσύνης εναντίον της δικαιοσύνης, φτάνοντας στην   απίστευτη πραγματικά κατηγορία εναντίον του Χριστιανισμού, ότι δήθεν είναι πρώιμος μπολεσιβικισμός!

Οι Ναζιστικές θεωρίες περί Αρίου υπερανθρώπου, υποτιμούν σαν υπάνθρωπο κάθε αδύναμο και καταπιεσμένο (γι’ αυτό βάζουν και σε εισαγωγικά τισ λέξεις, μη δεχόμενοι ότι είναι έτσι), τον απεχθάνονται και πιστεύουν ότι δεν είναι άξιος να ζεί. Ο Αδόλφος Χίτλερ γράφει στο στο 11ο κεφάλαιο (έθνος και Φυλή) στο βιβλίο »ο αγώνας μου» : » Όποιοι δεν θέλουν να πολεμήσουν σ’ αυτό τον κόσμο της αιώνιας πάλης, δεν αξίζει να ζούνε». Έτσι πιστεύουν ο Χριστιανισμός, η θρησκεία των φτωχών, αδυνάτων, καταπιεσμένων πάει ενάντια στην » αληθινή φύση», που φυσικά γι’ αυτούς είναι ο νόμος της ζούγκλας και του πιο ισχυρού.

  • »…Για τον παγανισμό, ο Κόσμος είναι αιτία του εαυτού του Στην ιουδαιοχριστιανική θεολογία, υπάρχει ουσιώσης διάκριση μεταξύ χτιστού και άχτιστου όντος… η ιδέα της εκ θεού δημιουργίας είναι το απόλυτο λάθος…»

Γνωστή θεωρία που έρχεται σε αντίθεση με την Χριστιανική (και όχι μόνο) διδασκαλία, ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο. Mε τον παραμερισμό και την πλήρη απουσία του Θεού, μόνη »αντικειμενική αλήθεια», »πραγματικότητα» και »Υπερ-θεός» καταντάει να είναι ο κόσμος και η φύση. 

»Ιουδαιοχριστιανισμό» κατονομάζει προσβλητικά τον Χριστιανισμό και δογματίζει ότι ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ κτιστού και άκτιστου, άρα ο κόσμος είναι αυθύπαρκτος.

  • »… Για τον παγανισμό, το σύμπαν είναι έμψυχο και θεικό… Η ψυχή-Κόσμος μορφοποιεί το υλικό περίβλημα μέσα στο οποίο θέλει να εκδηλωθεί …»

Τα παραπάνω είναι γνωστές μεσαιωνικές αποκρυφίστικες δοξασίες περί ψυχής του κόσμου (Anima mundi) και παραπέμπουν μεταξύ των άλλων στον αλχημιστή Παράκελσο και στην θεοσοφική εταιρεία της Ε. Μπλαβάτσκυ.

  • »… Για τον παγανισμό, η Γη είναι μητέρα-Πατρίδα…»

Εδώ γίνεται η γνωστή θεοποίηση της Γης (ή Γαίας). Από τη λέξη Γη-μήτηρ (μητέρα Γη) προέρχεται η λέξη Δη-μήτηρ (Δήμητρα). Οι παγανιστές αντικαθιστούν τον πλανήτη Γη με την πίστη στη »θεά» Δήμητρα, την οποία και λατρεύουν.

  • »Στον παγανισμό, η ανθρώπινη θέληση συνδιαλέγεται ισότιμα με την θεική Ο Άνθρωπος γίνεται θεός κάθε φορά που υπερβαίνει τον εαυτό του…»

Αυτό είναι το γνωστό αρχέγονο ψέμα του όφεως (σατανά), ο αρχαίος πειρασμός, η ουσία του προπατορικού αμαρτήματος. Η πίστη στη ισοθεία, η σκέψη οτι άνθρωπος είναι θεός ή οτι μπορεί να γίνει θεός.

(Γένεσις, κεφάλαιο 3ο). 4 και είπεν ο όφις τη γυναικί· ου θανάτω αποθανείσθε· 5 ήδει γαρ ο Θεός, ότι ή αν ημέρα φάγητε απ ‘ αυτού, διανοιχθήσονται υμών οι οφθαλμοί και έσεσθε ως θεοί, γινώσκοντες καλόν και πονηρόν.

Πηγή : http://xa-watch.blogspot.gr/2012/04/blog-post_18.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: